You are not logged in!

F.A.Q
Log in

Register
  
 
  
Now online (3)
belb
DADONCK
umbroman3
...and 20 guests

Last 5 registered
Oplandisks
nothingstar
N_loop
yipe
foxtrotromeo

Browse members...
  
 
Members 8025
Messages 2578728
Today 34
Topics 125434
  
 
Messageboard index
Help Me Phobiazer0!
 

=|R3FL3X|= from Edmonton, Alberta, Canada on 2001-08-01 04:23 [#00019015]



This site doesn't email my anymore when people reply. I was
wondering why no one was posting on here. Then I came and
checked and many people have. It is clicked on Notify Me,
and everything. Whats going on here??


 

Phobiazero from Sweden on 2001-08-01 10:09 [#00019086]



Anyone else having this problem? 'cos it's working fine for
me...

E-mail me specific topics and I'll take a look on it.


 

=|R3FL3X|= from Edmonton, Alberta, Canada on 2001-08-01 10:17 [#00019090]



Phobiazer0: Hmm that was really weird! Its working again
now. It MAY have been a problem with the yahoo account I
have, or maybe a problem with the server that your ISP runs
for this site. Or whatever host it may be. I tend to think
its a mail account problem, but I got 2 emails when I wasn't
getting emails from this site about topics. But still, I
doubt it was this site for some reason. When I checked my
mail again, there was like 89 or something emails all from
this site, so it was backed up SOMEWHERE.

Either way - Its working now, and iam happy about that. No
need to concern yourself anymore!

>:D


 

=|R3FL3X|= from Edmonton, Alberta, Canada on 2001-08-01 10:20 [#00019091]



Oh Phobiazer0. When I go to the EXPLORE section or the
Visuals, any pictures really, in the thumbnail sort of way
you have it - I get the image iam "waving" the mouse over in
the top left hand corner of my browser window, is this
intentional?

Oh and I have a idea for the new version of the site. In the
Custom zone, its not 100% appearant that there are Custom
Remixes for people to listen To. Maybe making that a bit
more visible to people. I was on that page a few times
before I read it and noticed that stuff was there!


 

Phobiazero from Sweden on 2001-08-01 10:47 [#00019096]



No, it's not intentional...what browser/version are you
using?

I'll try to put some more lights on the custom remixes...


 

=|R3FL3X|= from Edmonton, Alberta, Canada on 2001-08-01 10:49 [#00019097]



Phobizer0: hm. iam using Microsoft Internet Explorer 5.0 Its
not a big deal, but its really weird actually!


 

=|R3FL3X|= from Edmonton, Alberta, Canada on 2001-08-01 10:50 [#00019098]



Maybe on the image map. you know... THIS and put
in Custom Remixes? Or something. Im just thinking. Don't
mind me.


 

Phobiazero from Sweden on 2001-08-01 10:52 [#00019099]



I've been thinking about this before so I'm sure it'll get
better. Thanks for reminding me.


 

=|R3FL3X|= from Edmonton, Alberta, Canada on 2001-08-01 10:54 [#00019100]



Ok- Well thats all really. Don't bother posting back eheh.
Its good to have a webmaster who actually interacts with all
of us here. And who takes suggestions. cool! this site is
TOPS.


 

Poiko on 2001-08-01 13:07 [#00019117]



R3FL3X withdraws his cock from Phobia's ass. God, you are
such a fucking kisser man.


 

Phobiazero from Sweden on 2001-08-01 13:17 [#00019119]



Poiko, why don't you use your other name, E*****e?


 

=|R3FL3X|= from Edmonton, Alberta, Canada on 2001-08-01 22:03 [#00019188]



hahaha.


 

Because of my split personality on 2001-08-02 13:00 [#00019324]



...uh, because of my split personality


 


Messageboard index